softcover photobook with photobook malaysia

30.3.2013

yup, ai memang fan photobook with pixajoy. tapi oleh kerana voucher ni sis beli dengan photobook malaysia, maka kena la buat photobook dengan software photobook malaysia kan.

tak banyak perbezaan bila guna software photobook n pixajoy editor. sama je. so bila nak design n edit takde la problem sangat. huhuhu

oleh kerana last minute punya photobook, ai guna template yang telah disediakan photobook malaysia. nasib baik ada design yang simple n nice, terus terbekenan. tapi as usual, kalau guna template, design dia a bit simple je la. so as so called designer, kena la pandai2 buat amendment untuk menambahkan keserian pada hasil akhir photobook kan.

okey, enjoy some proofs. 





0 comment:

Powered by Blogger.