photobook project 1/13: Padas WWR

17.3.2013

agak lama menyepi dalam bidang photobooking ni. sekali nak seru mood punya lah payah. idea takde. phew. apapun kena start jugak project ni, kalau tak expired sume voucher.

so dalam list ada 4 main photobook nak buat + 2 photobook anak. hehehe

photobook project (mak)

1/13 - Padas WWR
2/13 - KKB WWR
3/13 - Legoland
4/13 - Kota Kinabalu

photobook project (anak): guna template sama dengan photobook mak tapi ada tukar sikit2

3/13-1 - Singapore/Legoland Emel's
4/13-1 - Kota Kinabalu Emel's

total ada 6 photobook project. phew. 

sebagai permulaan, ai dah mulakan project 1st tahun ni Padas WWR. so selama 2 jam 30 min ai hanya berjaya buat 26 page sahaja. sungguh amatur. itu pun cuma buat kotak2 n masukkan gambar je. hehe :-) 

mula2 nak panggil mood kita design cover dulu...


pastu agak2 dah boley move mula merangka page2 lain. yeah. sehingga lah page penutup malam ni.


kalau ikut rajin rasa macam nak sambung je. tapi esok n whole week ada meeting yang agak tough maka, wrap untuk malam ni. 

okay, till then

p/s: rasa nak buat tutorial nak guna software ni, boleh tolong anis buat photobook dia (anis baikkan aku?)

0 comment:

Powered by Blogger.