jalan kaki ungu, putrajaya

17.3.2013

yeah hari ni ai n da geng bersama2 telah memeriahkan aktiviti jalan kaki ungu atau nama officialnya 1 million women purple walk di Putrajaya. event ni adalah sempena sambutan hari wanita :-)

so awal pagi dah bergerak.. 


nasib baik jumpa geng bila dah sampai lokasi jalan kaki. so sampai2 kita makan dulu! organizer prepare nasi lemak. haha, so Malaysian kan, kan? so bila dah kenyang pose dulu :-) semangat. hehehe :-)

depan poster
depan MOF
 saya gemok. haha

bila dah berkumpul, aktiviti pun dah nak mula kan. so kena warm up dulu. walaupun kami jauh dari stage utama tapi tetap jua warm up. belasah je la step apa pun, janji happy.

boss pun semangat jugak!

jalan kaki ungu ni memang santai la. jalan pun tak letih sebab dekat sangat. plus bukan tak biasa menapak dari opis ke pasar malam. lagipun ramai orang memang bersesak2. hehehe

bila pm bagi ucapan memang gamat la. ramai dok kerumun. hehe :-) 



apapun, enjoy jalan kaki ungu. yeah!

0 comment:

Powered by Blogger.