10 sebab kenapa PADI, Presint 3, Putrajaya BEST!


9.3.2013

hari ni memang weekend yang all out. tujuan kuar nak transfer gambar sudahnya ke laut. lepak punya lah lama kat PADI. hehe. nasib tak nampak manager hari ni. hehe :-)

10 sebab kenapa PADI, P3 BEST (sangat)!

1. homemade butter cake sedap

2. kek2 yang lain pun worth to try. my fav any variety of cheese cake

3. environment dia warm, welcoming n selesa

4. food sedap, try je la mana-mana. my fav seafood fried rice

5. air pun sedap gak! my fav hot honey lemon

6. ada free wife n laju. tak rasa macam guna internet menumpang

7. walaupun dok lama (sangat) takde sape nak pandang cam nak halau. haha

8. harga food n drinks affordable. tapi kalau dah melantak banyak bayar la ratus-ratus. sobs

9. dekat dengan surau and toilet yang besar n bersih

10. paling penting dekat ngan ATM- CIMB n RHB. hehe :-)

okey. sampai sini. setakat hari ni, heart PADI :-)

Posted with my Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.