yang tertangkap di karnival karangkraf 2013



1.2.2013

ehem jeng jeng jeng inilah dia novel yang tertangkap masa p karnival karangkraf tadi. yup kebanyakan novel tulisan novelis favourite ai sume dah ada so pergi karangkraf tanpa list novel. yeah.

ini adalah novel ke 155 to 163 (waaaa dah lepas 160!)

masuk2 je tempat jualan *khemah besar* buku, novel dah jelas kelihatan. maybe hari ni 1st day tak banyak pun buku memenuhi ruang bawah khemah ni. tapi for me, it's more than enough.

so bila masuk khemah, sebelah kanan ada seksyen buku/novel murah2. kat sini ai amik 4 novel dengan setiap satu harga rm10. ai heran gak kenapa murah rupanya novel2 ni reject version tapi kalau pilih betul2 dapat yang good condition.

pastu round2 ai pun amik 5 novel baru. 2 novel lynn dayana yang ai belum ada, 1 novel adaptasi n 2 lagi novel from novelis yang ai belum pernah baca. semua novel ni ada 30% diskaun. waaaah.

so nasib baik budget borong agak ketat. maka cukup laaa. ni pun tak tau bila nak baca. novel beli masa pbakl 2012 pun tak abes baca lagi. huhu. kos memborong? rm130. huhu

#ada mood lagi nak borong dah la banyak komitmen kewangan bulan ni. aiseyyy!

Posted with my Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.