time to go. pack n move!



30.1.2013

baru nak masuk 2.5 tahun keja tapi dah 2 umah ai duduk kat sini. now time to move tempat ketiga. aiseyyy, pindah lagi! again alasan pindah sebab housemate kawin. setiap kali depa nak kawin ai kena pindah. bosan. kali ni ai nak bertapa je la 1 tmpt. no more pindah sebab orang lain.

nak cari rumah kali ni susah sket. pastu dah mahal. hoho. apa nak jadi ni uols? dah la call orang yang buat iklan tapi depa dok liat nak angkat phone, sms langsung tak layan. finally dapat tanya owner, tapi owner plak janji nak cal keesokan harinya. risau plak kalau dia kata bilik penuh. mana nak cari?

operasi kemas umah oleh net dah bermula so tak kan tak paham kan2. so ai pun start kemas masukkan barang2 dalam box. tak sangka hartaku banyak tak cukup 2 container ni. aisey kena tambah container!

kemas barang dah siap! nak pindah mana belum tau lagi. apasal la susah sangat nak confirm masuk bilik ni. nak nangis! cik dj n cik wan u guys nanti tolong ai pindah k.

what happen next?



Posted with my Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.