sandal baru untuk rafting



24.2.2013

err. ai masih saspen lagi nak ber rafting lagi2 bila tau la ni hujan kat sabah. seram. tapi dah bayar rm220 for rafting tak kan tak pi kan, kan. insya'Allah selamat :-)

so kali ni ai beli sandal baru. yup sandal yang guna masa rafting kat KKB dah arwah. huhuhu. so berbekalkan pengalaman 1st rafting maka ai dah ada ciri2 baru pada sandal yang ai mau.

ciri-ciri sandal ai cari:

1. strap sandles

2. tapak keras n comfy

3. ada tali kat depan for ibu jari

dengan semangatnya ai p ke metro kajang seperti yang diusulkan oleh dj. hmm kat metro kajang ni memang penuh satu level dengan kedai kasut. so intai satu2 kedai yang jual kasut cari kat seksyen kasut lelaki, maka akan nampak strap sandals! harga range rm49.90 (tapak lembut) to rm 99.00. memang banyak pilihan. tapi oleh kerana ai ada spec yang perlu follow, maka ada 2 je kedai yang offer. dua2 pun offer price sama cuma style lain. akhirnya ai pun agree untul beli strap sandal (pic) dengan harga rm79.90. puas hati.

sandal ni for rafting n obviously untuk guna sepanjang kk trip. eh tak kan nak beli sandal lain pulak? keke :-p

Posted with my Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.