promo voucher PIXAJOY @ Living Social


korang suka promo kan? same here! so ai memang rajin nak buka website groupon, living social n etc. ai lebih GEMBIRA jika ada promo voucher PIXAJOY lagi2 kalau voucher untuk COOL IMAGE WRAP 8"x8". haha.

so bila ada promo ni, memang nak kena beli la kan walaupun masih ada 2 voucher belum guna. erk. so korang pun patut beli juga sebab ada lagi 4 HARI je lagi promo ni (waktu post ni ditulis). 

okay tulis panjang2 pun tak guna apa kata korang klik link ni PIXAJOY RM55 bacalah terms n condition pastu BELI la apa lagi. hehehe :-) 

untuk promo kali ni adalah untuk 40 pg personalized hardcover photobook boleh pilih sama ada Cool Image Wrap atau Ruff n Tuff Debossed Hardcover. 

so jangan lepaskan peluang ok!

opsss, lepas dah ada voucher tu jangan lupa klik kat banner PIXAJOY (sebelah kiri blog ni) untuk sign up account kat pixajoy website. selepas tu marilah bergembira berphotobook bersama PIXAJOY.

yeah!

0 comment:

Powered by Blogger.