mak siti signature



ada satu pagi yang hening tu, siti letak beberapa pek kecil kudapan atas meja wakaf. so nampak macam yummy, ai pun buka satu pek.

hai laaaa, sedapnya benda ni. serius tak tau apa namanya tapi kudapan orang sarawak khasnya kat miri. kudapan ni simple je tapi sedap. tak boleh nak berhenti bila dah start makan.

macam yang korang nampak, ramuan kudapan ni popia, cornflake n ikan bilis digaul dan disira dengan light sambal. rasanya manis2 pedas, just nice. malangnya mak siti tak jual, so habiskan stok2 yang ada. finally stok yang berbekas2 dah habis dikerjakan. the worst part is ai still craving for it. haiyaaaa.

patut cuba masak ni. who knows kalau berjaya. hehe :-)

Posted with my Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.