macam mana nak tambah fund asb secara online guna maybank2u?

5.2.2013

emel text me tanya macam mana nak add fund asb secara online guna maybank2u. maklumlah orang busy takde masa nak keluar masa time kerja. hehe :-)

so, ai pun cuba la cari cara macam mana nak help emel and maybe korang yang masih mencari2 kaedah yang mudah, cepat dan selamat :-)

first of all, korang kena la register account asb korang kat maybank2u kat tab investment. bila dah sucsess dan berjaya register,  now korang boleh lah tambah fund asb korang. yeay1

cara2 nya ialah:

1. nampak tak ASNB Payment? haaa, nak tambah fund ASB kan klik kat situ.


 2. pastu select la account korang


3. pastu kena tick kat page ni. maknanya korang paham laaa..


4. pastu masukkan amaun dan tekan continue dan pastikan transaksi korang berjaya :-)


senang kan step dia. boleh la tambah fund selalu. yeah!

0 comment:

Powered by Blogger.