hutang


24.2.2013

aisey sejak pindah bilik ni mood blog pun merudum. bukan nak blog je masak pun tak penah. ahahaha. 360 deg life change? rupanya boring gak tanpa tv, astro, dapur yang best, oven. oh my life. abis tu ai buat apa to kill time. baca novel hari2. nasib baik ada stok novel masa karnival karangkraf dulu maka ada gak la aktkviti. kalau tak 'kering' la makcik. haha

hutang pun banyak. err

hutang post

1. singapore 2nd trip

2. legoland

* penting sebab nak buat pb later

hutang photobook with pixajoy

1. WWR KKB - tunggu nard bagi gambar

2. Emel's Singapore-JB-Legoland

3. Legoland

4. Auni (guna voucher diskaun Pixajoy bagi)

hutang plan

1. nak p mencandat sotong bulan 4 nanti kat pulau kapas.

yeah. kena rajinkan diri ni.

Posted with my Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.