hadiah kawin untuk cik net



10.2.2013

Alhamdulillah cik net dan hafiz telah selamat diijab kabulkan. tahniah sekali lagi. so, kalau korang tertanya2 apa yang we all hadiahkan kepada cik net... jeng, jeng, jeng (apa tu?)

sesi pencarian hadiah kawin memang agak mencabar. mula2 nak beli oven, sebab net kata dia nak oven. memandangkan kami ke johor car pool maka hajat untuk hadiahkan oven terbantut. space limitation. bila dah terblur apa nak hadiahkan mula lah keluar idea2 nakal. hahaha

so kami masuk Audrey. dan kami beli sesuatu yang berwarna ungu untuk cik net. sesuai dengan tema kan uols. 

okey cik net semoga gembira dengan hadiah we allz. ikhlas from ai, dj, sara, emel n sue. love!

0 comment:

Powered by Blogger.