cik net kahwin. tahniah!


10.2.2013

hari ni kami dj, sarah n emel teruja ke destinasi perkahwinan cik net n hafiz parit lapis berong, johor. sebelum sampai makan dulu kat rnr seremban. kat sini ai terserempak dengan kawan2 cik net from yayasan salam yang menuju destinasi yang sama. huhu.

walaupun ai penah p umah net 2 kali tu x menjadikan ai terror jalan (memang tak pernah terror pun) gagal!. hehe. acap kali dj soh ai diam sebab tak sure jalan. keke. apa nak buat? walaupun signboard ke rumah net kurang kelihatan, we managed sampai ke destinasi kol 10.30am. awal ok. tapi sampai2 je ramai orang kampung dah menderu.

ai segan gak dibuatnya sampai kat umah net. dah la tak datang awal. huhu. buat muka tebal terus sergah net. fuyoo bilik pengantin tak menahan totally 360 deg change! mood kawin katanya. net pun tak siap lagi, gila kentang lambat 'mak' andam ni. kenduri kawin net paling moden kot kat kampung lapis berong ni. siap ada guest book n photobooth bagai. kelassss kan.

around 12.30pm net still tak siap lagi, we olz dah nak gerak ke destinasi seterusnya. so kami pun minta diri. *sori net datang lambat, balik awal, adat menumpang. huhuhu* rasa bersalah sikit la tapi tak kan nak stay pulak.

kepada noridah n hafiz, ai doakan perkahwinan kekal dan sentiasa menyulam cinta hingga ke syurga. hav a blessfull marriage and happy ever after. spread love!

Posted with my Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.