terima kasih dari hati, pixajoy.


8.1.2013

hari ni ai asyik terfikir2 nak buat next project with pixajoy. ada 2 voucher lagi uols. bila ai wassup nard remind her untuk copy pic2 masa 1st time water rafting last year, excited datang lagi nak buat pb. haha. kemaruk ke apa.

pastu gatal tangan intai2 page fb pixajoy. wah wah found something yang buatkan ai terharu. sobs. u know what, pixajoy thank ai sebab share dengan uols pasal my experience with them kat blog ai ni. waaahhh. tak sangka tau.


nak baca pasal blogpost tu. jom baca kat sini. a big TQ pixajoy :-)

project  tahun 2012 (sept 12 to dec 12) ai dah buat 2 hard cover 8'x8', 1 soft cover 11'x8', 1 soft cover 8'x8', 1 soft cover 6'x8' n 2 slip case with pixajoy. of coz ai beli voucher2 ni masa promo. kalau tak silap ai beli 3 voucher soft cover kat living social n 4 voucher hard cover masa promo kat pixajoy website. yes notice ada 2 voucher hard cover belum guna? reserve untuk kkb water rafting n trip to kk sabah. yeah.

project 2013 will start soon. hehe. serap mood dulu. agak2 troughout d year berapa pb akan publish. tunggu. hopefully ada promo voucher kat pixajoy, living social etc.

anyway tqvm pixajoy team for the blog post. really appreciate that. work harder n enjoy!

Posted with my Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.