pay day.... err shopping?



payday mean shopping day bila kat kampung ni. haha. so let's go to Tesco, kakak belanja. err..

so bila shopping hari gaji ni nafsu membeli belah luar biasa, ada pulak fulus lebih 2 kali ganda gak la spending nya. semua nak semua beli. takpe la mana lagi nak leburkan rm kalau bukan untuk family kan kan. always family first selagi berkemampuan :-)

so seperti biasa, cik kecik lebih diutamakan. dah la dia asik nak accident sepanjang hari ni, langgar itu ini. so nak bodek belikan lah "drawing pad ni". so jangan nak tertipu plak, lukisan yang kurang cantik tu bukan hasil tangan cik kecik, itu mak long punya kerja. kalau cik kecik punya hasil kerja... hmm. hehe. 

ok. habis shopping untuk bulan ni. sekian. 

0 comment:

Powered by Blogger.