novel ke 153. hehe :-)



9.1.2013

tahun baru, series baru n novel baru. so, ni collection pembukaan 2013, novel ke 153 by alaf 21. waaa, banyak dah! sila jeles :-p

sebenarnya frust ai x habis lagi. tujuan masuk MPH hari ni, tak lain tak bukan nak beli karya RAM yang terbaru Aku Bercerita. malangnya stok habis! unbelieveable uols. stress pun ada, dah la ni kali kedua masuk kedai buku cari novel ni. huhu. tapi takpe, nasib ada novel baru Aleya Aneesa- Dia Tak Tanya, so beli lah bagi mengubat kekecewaan diri. sobs.

hmm, diam tak diam dah beratus pulak novel2 ai, nasib baik ada tempat lagi nak simpan. lama betul nak ada rumah sendiri ni. kalau tak mesti novel2 ni dah ada tempat yang lebih "selesa".

masa kat MPH sempat gak usha2 novel dari publisher lain. sekarang ni macam2 ada Buku Prima, JS, Karya Seni dll. ingat nak cuba baca novel dari publisher lain, tapi tak 'ter' bekenan lagi, sama ada novel tu tebal sangat or cover tak cantik or tulisan kecik sangat, argh banyak la alasan kan! so masih setia dengan alaf 21 but more selektif. maksudnya beli karya dari fav novelis atau cari jalan cerita yang lain dari yang lain. 

apapun keep up d good work team alaf 21 n teruskan berkarya RAM, Aleya Aneesa, Anis Ayuni, Damya Hanna, Norzailina Nordin, Durrah Fatiha, Nia Azalea, Lynn Dayana, Meen Zulaikha :-)

Posted with my Huawei Ideos S7

2 comment:

Powered by Blogger.