kek coklat for potluck



20.1.2013

potluck kat opis. oleh kerana semua dah ada menu malas mau berlebih2. so ai kena buat moist choc cake. as usual resepi yang menjadi ikutan ku resepi nani aka mrs dayat death by chocolate cake.

senang je nak buat kek ni, tapi remeh sikit laa. but resepi ni worth to try kalau nak makan kek buatan tangan sendiri n sedap plak tu. kali ni ai tambah 1 table spoon chocolate emulco sebab nak taste pahit2 coklat. boleh la kan.

tadaa siap untuk dimakan n dibawa ke opis. yeah



Posted with my Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.