jom buat surprise kat boss



4.1.2013

hari ni birthday pn sham. so cawangan kita pakat2 mau celebrate birthday boss. hehe. bukan bodek tauu but we just love her so kita mesti celebrate birthday orang yang kita sayang. cewaaah.

so masa lunch kami dah tapau oreo cheese cake padi. waaaah, cake sangat sedap! rich n yummy. opsss kek pulak kan.

so surprise!

hari ni pn sham meeting whole day. kena tunggu meeting habis dalam kol 5 ptg. so kena la berlakon dulu kan. kpp ai masuk opis dengan muka serius nak buat luahan perasaan, pn sham siap soh tutup pintu. dj plak sibuk intai2 nak mintak tanda tangan. bila kpp ai kata, dj masuklah kami pun masuk ramai2 sambil nyanyi Allah selamatkan kamu n happy birthday! muka pn sham terkejut la uols. dia kata dia terharu sampai nak nangis. drama sangat kan boss.

apapun happy birthday ke 55 pn sham. hav a great year ahead :-)

Posted with my Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.