fuyoo. ramainya peminat pixajoy!




15.1.2013

kenapa mata ni tak mau lelap haa? mengantuk tapi tak boleh tido. pls la mataku mari tido. huhu. tengah dok buka mata ni ai intai2 promo pixajoy kat groupon. klik link bawah ni :-)

pixajoy promo @ groupon

promo ni start from 14.1.2013 hari tu. surprisingly dah 439 orang beli! (statistik sehingga 15.1.2013, 1.15am). wow, hebat penangan pixajoy. u guys should have prepare for incoming orders. hehe!

untuk korang yang masih belum tersedar ada promo ni u guys still ada 3 days, 22 hrs, 38 mins left to buy! (pada waktu post ini ditulis). dan apa offer yang menarik sangat tu. baca kat bawah ni.

[56% Off] Personalised High Quality Hardcover Photo Book for RM55 instead Off] Personalised High Quality Hardcover Photo Book for RM55 instead of RM125. Choose Image Wrap (11" x 8" OR 8" x 8" OR 6" x 8") OR Debossed 8.5” x of RM125. Choose Image Wrap (11" x 8" OR 8" x 8" OR 6" x 8") OR Debossed 8.5” x 11”. Delivery to Malaysia and Singapore Available1”.

so apa lagi, beli beli. huhuhu

nota kaki: menunggu living social buka promo pixajoy kalau de voucher hard cover with slip case lagi cun. harap2 ada :-)

update 16.1.2013 12.15am, 724 orang dah beli. waaa dasyatnya pixajoy. huhu

Posted with my Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.