ehem, tambah 2 pasang lagi!



5.1.2013

petang tadi temankan cik net ke GM Klang, KL. usai menjelajah tingkat demi tingkat GM kami bergerak menuju ke jalan TAR! dah sampai sini ai terus set 2 objektif

1. nak beli novel RAM n Aleeya Anessa yang baru kat kedai buku. beli kat sini boleh dapat diskaun 20%

2. nak cari kain yang ada corak bunga2

okey, tujuan pertama GAGAL sebab stok novel RAM tak sampai lagi. uwaaa, kecewa. takpe, next time ai datang lagi. yeah. tujuan kedua cari kain memang senang je. kalau dah merata jual, tak jumpa memang something wrong la kan. mata asik melekat dengan kain design Itali 6D. cantik2 harga sepasang dalam rm130. pergh. memang tak beli la kan. jalan punya jalan masuk kedai kain yang offer kain Itali 6D rm80. waah, terus pilih design kan. rasa tak cukup satu, beli plak yang design 4D. pengsan sebab cantik2! akak kedai bagi harga rm120 untuk dua kain yang cantik ni. okey la kot.

dah habis shopping, masa untuk menghala pulang!

Posted with my Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.