dah kemaskini buku?


3.1.2013

news yang selalu tiap tahun ai tak penah miss, tapi tahun ni tak alert langsung! pembayaran bonus n dividen asb. huahua. tq dj, sebab tanya, ai dah update buku asb ke belum?

Dividen ASB 7.65 sen, bonus 1.15 sen seunit. (berita pengumuman) 

tahun ni x excited nak update sebab aim nak biar je div n bonus tu. sebelum ni alert sebab risau ongkos tak cukup nak bayar yuran the twins. tahun ni depa dah keja, ai yeay, yeay tak payah kuar duit. suka kan.

tengok cik net nak kawin ni dah senget2 dia kira budget. patut tak simpan duit kawin walaupun calon takde. huhu. rm oh rm!

Posted with my Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.