aish nak wat apa ngan menda ni sume?



masa kat kampung hari tu ai bersemangat nak kemaskan bawah katil *tempat persembunyian harta-harta lama*. maklum lah balik sekali sekala kan, rajin bukan selalu. huahuahua

so mission untuk recycle bergabung dengan mission cari harta2 lama yang berguna. so banyak2 harta terjumpa harta zaman kfc ni. macam2 ada badge, tie pin, jam, keychain.. etc. 

what to do? simpan? malasnya nak simpan lagi, bukan buat apa pun. memori? hahaha. so ai cari2 blogger/ collector yang berminat. u know ada orang yang fan terhadap sesuatu so mungkin ada orang kat luar sana yang berminat untuk tambah koleksi? of coz melibatkan rm *nak menjayakan mission recycle for 1 dinar*. hahaha. 

anyone interested email me okey - asie_07@yahoo.com  

0 comment:

Powered by Blogger.