5S kat rumah ku syurgaku :-)



24.1.2013

cuti kali ni agak bermanfaat jugak lah. kenapa? kali ni operasi 5S kat bilik sendiri. tau2 je la bila kat umah kampung ni segala buku/ kertas zaman tok nenek pun masih ada lagi. yes so true. jangan kata kertas macam2 khazanah jumpa, sampai ai sendiri pun tak percaya kewujudan khazanah2 tersebut. phew

mengemas ni memang letih. lagi2 bila part nak koyakkan kertas pada cebisan2 halus. nak recycle punya pasal dan aim bila recycle nak dapat harga tinggi. tangan pun lenguh tau.

so kerja2 recycle ni baru je start. tapi aim usaha recycle ni tak boleh blah la kan. apa aimnya?

1 dinar emas :-) 

berjaya atau tidak berjaya? tunggu hasilnya! 

0 comment:

Powered by Blogger.