oh my blog. xoxo

9.12.2012

it's been a while. puhh, lama tak update belog kan,kan. aisey, ingatkan lepas tengok istanbul aku datang, keterujaan mengupdate belog akan menjadi luar biasa, rupanya semakin malas. hahaha.

untuk rekod ai kena update juga important thing. yup who knows in future ai nak recall gossip2 semasa ai tahu where ai can find it. yeah,my blog. xoxo

where should ai start.hmm, november banyak point yang ai miss nak update. malas, of coz. ai akan senaraikan supaya ada masa nanti ai akan update. ye, janji. huhu :-)

1. langkawi trip with aysk buddies 31/10/12-3/11/12. oh macam dah sebulan  lebih trip ni berlalu tapi tak update lagi. yess. i know, cerita dah basi. but, hey ai baru je siapkan photobook langkawi n dah submit. so, ok lagi la kan, kan. (done 13/12/12)

2. uss trip with opis buddies on 12/11/12. yeah, another trip. photobook pun status sama macam langkawi dah submit. yeah. (done 13/12/12)

3. cik net's E-day on 18/11/12

4. outstation to Penang 25-29/11/12. ah.. meeting!

5. duty MAHA. 1/12/12

6. Tarian Cuti-Cuti 1 Malaysia 2/12/2012

7. lawatan sambil belajar @ladang kambing n lembu tenusu 5-6/12/12

ah cukup, cukup. yang tak penting kita skip. haha. ok la till then :-)


xoxo

0 comment:

Powered by Blogger.