Cik Net's E-day!



18.11.2012

masa cik net tunang hari tu ai berjaya gak siapkan 3 batch cookies untuk goodie bag beliau. dah terlanjur berjanji kena la tunaikan, kan? janji ditepati katanya.

memang pulun lah buat, dari adun sampai pek kecik2. dah la buat sehari sebelum nak p uss memang nak kena la kan. apapun such an honour dapat tempatkan cookies ku with item2 lain dalam goodies bag cik net. Alhamdulillah, masa sampai umah cik net kakak2 dia dok puji cookies ku.. ahaha, sedap katanya. biasalah buat dengan penuh kasih sayang kan.


hari E-day cik net memang gempak mengalahkan orang nak nikah dah. dari pelamin, meja makan, susun atur, orang yang datang... pergh amik mood nak kawin cik net kita ni.

ai kat kampung cik net sehari sebelum majlis. memang datang saja je tak tau nak buat apa. semua kakak2 n abang2 dah settle kan. best gak family besar ni. persiapan sehari sebelum memang riuh, lucky ai dok escort cik net amik kek n barang2. maka keriuhan persiapan ala-ala je lah.

oh, memandangkan 17th birthday cik net, maka kami 'celebrate' dengan makan mee bandung parit jawa. yeah.

to cik net# have a good engagement period!#

eshan n fazek :-)

Posted with my Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.