PIXAJOY November promo!


klik gambar untuk pembesaran
klik gambar untuk pembesaran

Good News!

okay, adakah korang masih banyak gambar2 yang belum print? asik capture pastu save dalam pc dan akhirnya dilupakan? yeah, jikalau begitu marilah ber photobook!

photobook ni memang seronok tau. korang boleh guna software designer PIXAJOY (senang giler guna!) dan susun gambar2 korang sampai puas hati. kalau rasa kurang kreatif guna je lah template sedia ada.

sebelum ni ai asik2 beli voucher softcover photobook PIXAJOY bila ada promo kat groupon or living social, ye lah rm39 je kan. dah 2 kali print with PIXAJOY memang puas hati. tapi tau2 je la bila soft cover ni kena banyak tangan pegang, cover photobook dia boleh terkelepot. kecewa kan?

tapi jangan risau, ada promo special dari PIXAJOY uols. dari 14.11.12 hingga 21.11.12, PIXAJOY offer evoucher cool image wrap hardcover photobook dengan harga serendah RM68 untuk pembelian pertama n RM50 untuk pembelian kedua dan seterusnya. harga sebenar without promo RM140.

untuk promo ni korang boleh buat photobook dengan pilih saiz yang ditawarkan. yang best skali promo ni untuk 50 pages, banyak gambar boleh susun wooo. tak rugi pun kalau beli sekarang sebab evoucher ni expire on 23 june 2013. sempat la kalau nak buat pelan2.

so, apa tunggu lagi belilah evoucher promo ni. KLIK UNTUK BELI/ INFO. eh, dah beli jangan lupa sign up sebagai GENG PIXAJOY, barulah boleh submit photobook project korang, ok!

okay, have fun ber photobook.

XOXO, publish!

Posted with my Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.