lia photobook, 2nd photobook with pixajoy



5.11.2012

intro: ai kiv dulu stori cuti2 malaysia langkawi, semangat update belog belum mai dengan galaknya. huhu.

ok, masa cuti raya haji lepas gigih ai paksa rela lia buat photobook. tujuan utama nak tengok jenis paper "matte" ok ke tak, maka ai dengan suci hati ajar n uruskan hal2 berkaitan photobook lia. gigih tau lia buat photobook ni, 5 jam siap susun pic. ai tambah creative part dan adjust mana2 patut n submit order at 4.00am. hehe.

finally, photobook sampai kat opis. tepat pada masanya! hasilnya tidak mengecewakan. good job pixajoy! ai like hasil akhir photobook ni n of coz ai berbunga2 sebab paper matte adalah super nice.

yeah! done 2nd photobook with pixajoy.

Posted with my Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.