evoucher pixajoy: yeah. dah beli!


weehuu. ai dah berjaya beli evoucher ni. uols dah beli? promo sampai 21.11.2012 je. jangan ketinggalan nak dapatkan evoucher ni. marilah berphotobook beramai2. yeah



PIXAJOY November promo!


klik gambar untuk pembesaran
klik gambar untuk pembesaran

Good News!

okay, adakah korang masih banyak gambar2 yang belum print? asik capture pastu save dalam pc dan akhirnya dilupakan? yeah, jikalau begitu marilah ber photobook!

photobook ni memang seronok tau. korang boleh guna software designer PIXAJOY (senang giler guna!) dan susun gambar2 korang sampai puas hati. kalau rasa kurang kreatif guna je lah template sedia ada.

sebelum ni ai asik2 beli voucher softcover photobook PIXAJOY bila ada promo kat groupon or living social, ye lah rm39 je kan. dah 2 kali print with PIXAJOY memang puas hati. tapi tau2 je la bila soft cover ni kena banyak tangan pegang, cover photobook dia boleh terkelepot. kecewa kan?

tapi jangan risau, ada promo special dari PIXAJOY uols. dari 14.11.12 hingga 21.11.12, PIXAJOY offer evoucher cool image wrap hardcover photobook dengan harga serendah RM68 untuk pembelian pertama n RM50 untuk pembelian kedua dan seterusnya. harga sebenar without promo RM140.

untuk promo ni korang boleh buat photobook dengan pilih saiz yang ditawarkan. yang best skali promo ni untuk 50 pages, banyak gambar boleh susun wooo. tak rugi pun kalau beli sekarang sebab evoucher ni expire on 23 june 2013. sempat la kalau nak buat pelan2.

so, apa tunggu lagi belilah evoucher promo ni. KLIK UNTUK BELI/ INFO. eh, dah beli jangan lupa sign up sebagai GENG PIXAJOY, barulah boleh submit photobook project korang, ok!

okay, have fun ber photobook.

XOXO, publish!

Posted with my Huawei Ideos S7

renungan jumaat #1

quoting jkh email renungan jumaat 6

Assalammualaikum,

Semua baik saya doakan.

Hari ini saya hadiahkan surah Al-Fatihah kepada semua.

Al-Fatihah
(1) In the name of God, Most Gracious, Most Merciful Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihi
(2) Praise be to God, the Cherisher and Sustainers of the Worlds Segala puji tertentu bagi Allah, Tuhan yang memelihara dan mentadbirkan sekalian alam 
(3) Most Gracious, Most Merciful Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihi
(4) Master of the Day of Judgment Yang Menguasai pemerintahan hari Pembalasan (hari Akhirat)
(5) You do we worship, and Your aid we seek Engkaulah sahaja (Ya Allah) yang kami sembah, dan kepada Engkaulah sahaja kami memohon pertolongan  
(6) Show us the straight way Tunjukilah kami jalan yang lurus
(7) The way of those on whom You bestowed Your Grace, those whose (portion) is not wrath, and who go not astray Iaitu jalan orang-orang yang Engkau telah kurniakan nikmat kepada mereka, bukan (jalan) orang-orang yang Engkau murkai, dan bukan pula (jalan) orang-orang yang sesat  
 
Surah ini kita perlu hadiahkan kepada diri kita, anak-anak kita, ibu bapa dan sahabat kita. Ia adalah hadiah yang paling berharga supaya kita, anak-anak kita, ibu bapa  kita dan sahabat kita senentiasa   mendapat  ayat 6 and 7 sepanjang masa. Oleh itu hadiahkan diri kita dan kepada semua orang yang kita sayang  setiap hari.

Insya'Allah :-)

lia photobook, 2nd photobook with pixajoy



5.11.2012

intro: ai kiv dulu stori cuti2 malaysia langkawi, semangat update belog belum mai dengan galaknya. huhu.

ok, masa cuti raya haji lepas gigih ai paksa rela lia buat photobook. tujuan utama nak tengok jenis paper "matte" ok ke tak, maka ai dengan suci hati ajar n uruskan hal2 berkaitan photobook lia. gigih tau lia buat photobook ni, 5 jam siap susun pic. ai tambah creative part dan adjust mana2 patut n submit order at 4.00am. hehe.

finally, photobook sampai kat opis. tepat pada masanya! hasilnya tidak mengecewakan. good job pixajoy! ai like hasil akhir photobook ni n of coz ai berbunga2 sebab paper matte adalah super nice.

yeah! done 2nd photobook with pixajoy.

Posted with my Huawei Ideos S7

random pic#18: terukir di bintang



sayangku jangan kau persoalkan siapa dihatiku

terukir dibintang tak mungkin hilang

cintaku padamu :-)

#art grafitti-yuna

Posted with my Huawei Ideos S7
Powered by Blogger.