william oh william



1.10.2012

nota: dj dah berkali2 ai upload pic kat fb. katanya berjaya upload tapi takde kan pic2 tu. weng sudah.

kerana beringat nak makan kat william, gigih tak habiskan pisang goreng yang sedap kat umah member dj. tapi takpe oleh kerana kat william ada food yang sedap gak maka ralat nak habiskan pisang pun berkurang. huhu

ok, kami order ribena laici gelas besar, chicken kiev, butter prawn n roti gebu (lupa nama). chicken kiev memang sedap tapi butter prawn tak kurang hebatnya. oh, butter prawn ni versi berkuah so sedap sangat la kalau cicah ngan roti gebu tu. terangkat kaw kaw.

so kami memang puas hati dapat makan. haha. kami bayar rm48 for dish, sorang rm24, ok la tu :-)

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.