halfest 2012,pwtc n artis



13.10.2012

sepatutnya hari ni kena jumpa hazwan kat pwtc sebab anis nak tanya tentang gold n zakat. unfortunately, member sorang ni tak info time duty dia bertukar n menyebabkan kegagalan kami untuk datang pada masa sepatutnya. so, appointment cancel.

sementara menunggu anis sampai kat the mall, ai jalan2 keliling halfest. banyak produk ada such as makanan, minuman, buku dll. tengah dok jalan2 ni ai pun stop kat booth yang ramai betul orang berpusu2. hmm, mana taknya penuh orang uols, booth simply siti, pastu ada plak cik retiss dato siti nurhaliza.

maka ai pun menyelit2 gak, tak nak kalah! 1st time nak jumpa dato ct live. mak aii kulit dia cantik, mulus n gebu. simply siti ker? hehe :-) tak tau ada event apa, sorang2 beratur pakat amik gambar ngan dato ct. untung laa.. jadi dato ct kan, kan?

hah, jangan nak berangan. kerja! kerja!

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.