untuk 3 hari



21.9.2012

ai memang tergedik2 nak tengok movie untuk 3 hari ni. starring artist mantap2 so mestilah kena tonton kan, kan? so petang lepas ofis hour ai, dj n nio bergegas beli tiket wayang. yeah!

orang kata, 5 min pertama penting dalam satu2 cerita. minit2 tu yang tentukan sama ada kita patut kata YES atau TAK pada cerita tu.

UNTUK 3 HARI

for me cerita ni 3/5 star. sesuai untuk orang yang kawin p tengok. muahaha. untuk orang bujang, jauhkan diri dari orang yang tak berpendirian. kawin never a joke. mana de untuk 3 hari je oii.

movie ni a bit slow n ada banyak flashback. tapi ok la kalau nak layan. siapa lagi nak sokong movie kita kalau bukan kita sendiri. hehe :-)

Posted via Huawei Ideos S7

2 comment:

Mysara Ab Rahman said...

ri tu ada gk rasa nk tgok..tp nt la..hee

asilahkassim said...

Tengok jangan tak tengok

Powered by Blogger.