susu uht DL untuk auni



15.9.2012

susu ibu adalah yang terbaik untuk anak, no doubt. tahniah ibu2 yang brest feeding anak mereka. good job guys! alhamdulillah, the lil auni pun baby susu ibu dari lahir sampai la ni. kelebihan to my sis yang tak kerja so that she able to bf wherever.

discover benda baru,lil auni pun suka minum susu uht dutch lady strawberry. as a galakan to lil auni untuk minum susu auntie belanja beberapa kotak susu uht for kids 125 ml. surprisingly, lil auni minum sekotak tak pelawa pun kat orang. sedap sangat ke? hehe :-)

best part coming with this tiny susu uht, voucher FREE entrance for kids to Legoland. wah, macam menarik kan? it's a promo, mak pak still kena bayar ratusan ringgit untuk masuk 1st Legoland in Asia :-) guys yang nak pi Legoland, grab this voucher kat belakang kotak susu uht. hav fun ya!!

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.