roti jepun



21.9.2012

ai terdengar adik cashier kat kiosk bon gior alamanda (food court) bagitau seorang customer yang roti ni originally dari Jepun. wah kelass kan, international gitu. ini percubaan pertama ai nak makan roti ni. hmm, so kita pilih roti yang ada hiasan or side dish yang menyedapkan: coklat n pisang!

first time masuk mulut, WOW! sedapnya. kena plak dengan ais krim, pisang n coklat, memang nyaman. tak rugi cuba :-) ai pun rebut2 makan ngan dj n cik wan, sampai order lagi satu set roti jepun ni. yeah!

price untuk set couple rm14++, yang we all makan set single rm6.90. berbaloi2 dan nyum!

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.