ops cookies!



9-10.9.2012

alhamdulillah, rezeki. kali ni adik oyun yang nak nikah this coming weekend plak yang order. kesemuanya dalam 450 pcs/ 3 adunan choc chip cookies. 

operasi cookies ni start selepas habis sesi gosip bersama shu n pah. hoi, hoi penat dah berjalan makan kan satu hari ni, sekarang masa untuk beroperasi. kalau dah start lewat, makanya nak menghabiskan 3 adunan, sampai subuh la jawabnya. memang menahan je la mata ni, jangan sampai tido. nasib baik takde batch yang buat hal. semuanya menjadi.

resepi kali n masih menggunakan resepi cookies yang sama, cuma kali ni ai tambah 1 sudu besar gula kastor dan 1/2 tsp emplex. hasilnya? not bad, lebih crunch!worth to try, experiment la sikit kan. hehe :-)

next day, ai tambah lagi satu adunan untuk diisi dalam beg door gift masa celebrate birthday auni nanti. 

yeay!

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.