oh! jom terbang ke Padang!


20.9.2012

aisey, sejak bila plak ai berjinak2 ngan website air asia ni. dah 'ter' alert plak ngan promo free seat, ada plak duta pelancongan sebelah kubikel ai ni, makin menjadi2 lak keinginan nak terbang. eh, eh now everyone can fly meh?

punya lah confident, terus cari tarikh nak terbang ke Padang, Indonesia. tujuan utama shopping kat Bukit Tinggi. kelass kan, tak penah melancong international tiba2 je ai nak p berdua ngan mak!

tiket return cost me about rm130/pax. boleh la kan kalau nak beli. hehe. teringin nak bawa mak g jalan2 walaupun negara Asia je. tapi bila dah usai buat payment, jadi seram lak. boleh ke ai nak bawa mak p jalan2 kat Padang ni uols? ai pun tak penah g melancong luar negara. haish.

takpe, setiap perkara mesti ada kali pertama kan. ai boleh punya. nanti ai dapatkan advise cik dj yang expert bab ni. Insya'Allah, niat baik pasti Allah bantu. Amin :-)

p/s: tiba2 rasa nak tag bapa g jugak. should I? budget camno?? huhu :-)

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.