oh GPS!



1.9.2012

ai n GPS ni bukan la satu benda yang ada hubungan simbiosis. al maklumlah keta pun kat bapa. tapi bila syok beraya best jugak pemanduan (cik net) digembirakan dengan suara dari GPS kan?

cik net punya GPS berjenama PAPAGO. GPS ni agak accurate tapi macam biasa la nak tunggu isyarat satelit punya la lama. sabar je lah. tapi part yang cik net tak berkenan dengan GPS ni ialah word prediction-bila nak taip keyword je mula lah GPS ni predict word yang tau. iskh.

korang pakai GPS brand pe? or GPS semula jadi je?

Posted via Huawei Ideos S7

1 comment:

Pakcu Sofi said...

pakai papago je..dekat hp..

Powered by Blogger.