jom jalan kaki :-)



23.9.2012

finally hari jalan kaki tiba. dek kerana layan astro abo ai tidur lambat around 3 am. haish, sudahnya bangun pagi dalam keadaan terpaksa, lapar dan tak cukup tidur. gedik kan siapa soh layan astro mentang2 free.

tq cik nio sebab amik kat umah. bukan main semangat nak jalan kaki amal. kami sampai kat tapak jalan kaki around 7.15am. masa tu orang dah ramai! lautan pink! mc adalah maria tunku sabri, so memang kecoh la kan. tapi pejalan kaki lemau je macam tak semangat. tapi bila maria announce artis2 yang ada barulah dengar pejalan kaki bersorak. haha.

sebelum start kena warm up dulu, tarian zimba ke zamba tak sure plak nama dia. memang rancak la tapi ai tak terbuat plak jauh dari pentas kan tak nampak step. huhu. around pukul 8.00 am baru start jalan kaki. pergh bila agak lama tak bersenam jalan kaki 5km pun terasa jauh uols. lenguh kaki ai.

selepas berjaya menghabiskan jalan kaki ai n nio cepat2 nak balik. takdo la we all nak layan aktiviti2 yang ado. kaki pun dah tak larat nak jalan oii.

overall it's fun n ai rasa sihat hari ni. should jadikan jalan sebagai senaman. hehe.

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.