jalan kaki untuk sihat



29.9.2012

yup, another aktiviti jalan kaki untuk sihat or untuk lebih 'sihat'. hehe :-p kali ni anjuran kementerian perladangan perusahaan komoditi. jalan kaki sejauh 5km, start point dihadapan jpn hingga ke bulatan masjid putra dan patah balik. yeah.

walaupun 5km, for me it took about 55 min. haha. such a bad record, huh. supposely, ai met up with NIO n cik wi, tapi oleh kerana ai lambat maka tak kesampaian hajat nak jumpa, sampai sudah. huhu. so ai jalan solo with others peserta. it's fun! ai adore dengan semangat orang2 veteran dan kanak2 yang berusaha untuk habiskan 5km. ai pun letih!

mc of the day was Nash-pada syurga diwajahmu. dah tua pun still handsome. muahaha.

selain dari air mineral, penganjur ada sediakan pisang n roti bakar! bayangkan dah kepenatan dapat plak makan roti bakar, best betul!

selepas rehat dalam 20 min, ai pun cabut balik. tak daya nak tunggu sampai event habis. unfortunately all d effort ke laut bila sampai je umah, ai sambung tido. haha. am ai mengigau pergi jalan kaki sejauh 5km? hmm :-)

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.