homework la la la



25.9.2012

haish. pagi2 dah tension. dapat sms orang berkuasa (OB) 1 soh sediakan semua maklumat berkaitan agensi untuk presentation next week. menggelabah kau. but, SEMUA MAKLUMAT BERKAITAN? what? direction nya apa?

demm. ai da info  OB 2 yang ai tak buat lagi keja2 korek history agensi plus ai kena pergi bengkel fail, tapi beliau kata it's ok, dah abis bengkel baru pulun. haha. tapi OB 1 kata SEGERA. lol. memang la ai tak dapat buat uols. nak segera soh la orang yang dikau kata pandai buat keja, bukankah dikau kata ai tak pandai buat keja? sesentap kan. fact is ai hardly kena concentrate pasal klasifikasi fail sebab benda ni dah jadi tugas2 lain ai. need to responsible for it. ai know keja korek history lagi penting but why eh takde mood nak buat. ai hate keja digging2 ni.

things that ai hate most, OB selalu tak bagi direction. come on benda yang nak dig ni bukan benda kecik. it's so broad sampai tak tau nak start mana. ai hate when ai put all effort preparing SEMUA DOKUMEN BERKAITAN, tapi tak guna pun akhirnya. that is the function of OB, bagilah direction. bukan nya ai nak detail, ai am giving you a space to direct, at least to look pandai. bukan just talk rubbish.

instruction by sms? sediakan semua maklumat berkaitan agensi dan berbincang dengan saya untuk sediakan pre-discussion. SEGERA.

good. ai pity myself. this is worst n ai want to end it.

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.