good bye, september



30.9.2012

sekejap je masa berlalu. somehow september kali ni banyak coretan2 penting hidup. should we call it pencapaian, haha.

lil auni is 1 n auntie have 1 year before turning 30. haha. ai pray my angel will have a great life n health. auntie managed to capture all your 1 year moment in your 1st year book! sori pa&ma, auntie akan simpan photobook ni, n pass to lil auni one fine day.

syukur. I've learned something this month which made me realised that life is about giving and sharing. Alhamdulillah.

jot down, banyak spending on AA lately! haiyaa. but's ai am look forward to experience it. Insya'Allah, ada rezeki boleh terbang lalalala.

this month gak, ai have courage to let my kpp know that ai am willing to be transfer. yup, tempat jauh pun, should be ok. sementara takde commitment ni, apa salahnya. walaupun ai tak tau, macam mana keadaannya nanti, tapi no harm trying. kalau la ada rezeki.

oh cik net announce yang dia akan engage this year n kawin pobably next year. ai am happy for her, at last she meet her soulmate. tapi sedey pun ada gak. sobs.

overall positive aura for september, good things shall be continue. yup, ai want to back on track n hav fun!

october is around the corner! what to expect ya?

Posted via Huawei Ideos S7

2 comment:

norinaomar said...

aku pulak tak berapa bangga dengan september dan aku berdoa mudahmudahan oktober bakal memberi aku senyuman

asilahkassim said...

Berusahalah!

Powered by Blogger.