farewell mr JKH



27.9.2012

lepas mesyuarat bahagian, ada farewell untuk mr JKH. boleh dikatakan start je mood farewell masing2 start sayu. ai plak dah diamanahkan oleh dj untuk capture photos n record movie.

bila JKH start bagi ucapan, masing2 hayati dengan tekun. yup, banyak mesej JKH untuk semua orang. JKH nampak strong n positif. tapi apa sebenarnya yang dia rasa hanya Allah yang tahu.

part paling hiba waktu kpp baca warkah yang dikarang dj. start je kpp baca tersedu2 masing2 sampai penghujung. memang touching la. ai plak tak dapat nak layan jiwa maklumlah kena record movie kan. sobs.

apa pun arahan tetap arahan. kena la ikut perintah. huhu. wish JKH good luck n happy2 selalu. lepas ni mesti sunyi coz takde orang nak tanya, "mana sahabat you" bila dj takde.

sobs. sobs.

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.