dj's open house



9.9.2012

kalau dj n cik teh yang buat open house, al kisah nya gagahkan diri jugak mahu pergi. mesti banyak yummylicious food. lucky, berjaya pujuk cik net untuk pergi rumah dj sebelum dia nak dating aka shop barang2 untuk hari penting dia (so soon). hehe :-)

perjalanan memang mudah dengan direction yang dj email sebelum ni. confirm tak sesat barat. sampai2 je kat umah dj, makanan (yang banyak) dah siap tersedia, tetamu pun dah ramai. so, apa lagi, makan time! antara food yang dihidangkan ialah nasi ayam, mee kari ketam, kuih2, kek dll. tak ketinggalan food yang dibawa oleh cik wan- laksa.

kekenyangan dibuatnya. gendang gendut tali kecapi, kenyang perut suka hati :-) tq dj n family!

pic: geng bkkm+suhaniey with zara!

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.