cuti2 sekinchan


10-14.5.2012

oleh kerana cuti banyak lagi berbaki, maka ai telah apply a week leave dari 10-14/9/12. sebab? dah hujung2 raya n nak celebrate lil auni 1st birthday. selain dari tu, nak lari dari opis dan nak motivasi diri sendiri.

tapi seperti yang dijangka, cuti memang tidak aman. sudah lah inbox penuh ngan benda nak folow up, ditambah pula dengan keja2 kena email sana sini. tapi sebab mood cuti, keja tetap buat tapi amik masa lama sikit. hehe. tapi ada yang lebih membencikan seorang yang tak paham2 asik nak folow up sijil itu ini. adeh, ai pun amik keja orang secara paksa rela. orang sebelum tak buat, tiba2 nak tuntut sijil2 sepanjang tahun. eii dah la tak paham bahasa, orang kata next week nak semak, siap warning2 plak. ringan je mulut ai nak sound, tapi sebab mood cuti, malas la uols nak layan. lain kali cakap elok2, ingat kami tak buat keja ke kat hq. der.

tapi cuti memang capai objektif. yang paling best dapat bergomol dan membuli cik auni yang semakin aktif dan nakal. pengsan.

bila lagi mau cuti eh?

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.