cawangan sape yang kuat makan ni?



19.9.2012

ada je modal nak makan sama2. alhamdulillah ada masa, ada ruang ada duit. haha. kali ni sempena 3rd qtr birthday celebration untuk dj, cik wi n kak fini. kebetulan pula geng2 klang turun putrajaya, molek sangat makan bersama2, dapat eratkan ukhwah. hehe.

best part makan hari ni, semua orang menapak ke SR, Galeria. panas terik oii tapi gigih berjalan! memang kepoh! sekali pandang macam rombongan cik kiah pun ada.

dah masuk SR, masing2 tak abes pot pet. al maklumlah masing2 giat mengusik, korek plan cuti n gosips! best2 yang penting boleh 'in' ngan citer2 tersedia sambil makan kek2 SR.

apapun ahli rombongan memang bertuah coz cik ila kuar duit rm300 belanja kami semua. wah2 untung la ada duit terlebih cik ila, merasa makan free. anyway tq cik ila n geng2 cawangan yang tak cawangan sangat. hehe :-)



Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.