burger prosperity o nine



21.9.2012

yeah, mari rasai kesedapan burger steam o nine. hmm, macam kiosk2 burger yang lain kiosk o nine ni ada pelbagai jenis, rasa n kombinasi burger yang menarik untuk dicuba.

lihat saja burger ai, dengan daging ayam yang di steam, kuah black papper yang melimpah, sayur2 n kepingan cheese. hmm, sedap dimakan masa panas. rugi kalau tak cuba.

kat area lain, ai tak sure mana uols boleh rasa burger ni, tapi kalau uols jalan2 kat putrajaya dan teringin nak rasa burger ni singgah lah ke kiosk o nine, berdekatan dengan bangunan moa. Insya'Allah korang akan suka ;-)

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.