bengkel fail@masjid besi


24.9.2012

last minute call! kena g bengkel klasifikasi fail kat masjid besi. nasib baik dekat kan boleh la bergembira. what make bengkel kat masjid so much diffrent dari tempat lain? the environment, of coz!

dalam bilik dimana bengkel diadakan, it's feel so tenang. mana tak nya kiri kanan dinding ada ayat Quran. sejuk jiwa, although ai n kak zai rasa cam tipah tertipu je kena p bengkel ni. ah. suasana kat masjid adalah aman, create peace in d heart. ewah2, layan jiwa plak uols!

back to business, bengkel is good escape. haha. tapi pergi bengkel without know what will happen, it's like redha je la dengan apa yang kena buat/ dapat. yup, ada kerja. worst case ni adalah bengkel susulan siri ke 4. haha. demm betul apasal la orang yang p sebelum ni tak p? reason- that task is none of their business. whatever, like ai care kan?

so ai n kak zai jadi mangsa. sound like easy task but not that easy yo. kami kena klasifikasikan fail yang banyak (giler) kat fsqd mengikut fungsi. hoi, hoi 'senang' sangat ni! pastu esok kena present dalam bengkel. apakah? fail yang banyak tu camno kami nak klasifikasikan. dah la masing2 caw n seksyen buka fail membabi buta. fail dengan nama sama repeat kat 2-3 seksyen. demm.

okay, okay. ai kena buat homework malam ni. dah bertahun tak bawa keja balik umah. cehh. but ai know (for sure) ai takkan dapat digest semua senarai fail ni n klasifikasikan ikut fungsi. loser betul.

okay, bengkel kat masjid kan? redha je lah :-)

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.