auni, 1st birthday celebration


12.9.2012


this is exciting! haha. lil auni pun tak tau what really happen. untung laa, cucu 1st boleh la nak celebrate bagai kan. ni pun late celebration, sebab nak make sure kawan2 mak free nak datang n ada cukup masa nak masak. lol.

food preparation start dari malam sebelumnya dan bersambung ke hari esok. lucky that we set time at 5.30 pm, memang banyak masa nak sediakan makanan- laksa, rendang ayam, kari ayam, nasi impit, pulut kuning dll. kek birthday lil auni order je kat kedai theme pink angry bird yo!

during event, nasib baik lil auni berkelakuan baik dan tak protes. haha. al maklumlah dah comel pakai gaun putih mama beli. cute je muka dia masa nak tiup lilin tapi memang tak berjaya nak padamkan.

food, alhamdulillah semua habis dimakan n dibungkus. lega. part paling sengsara of coz part basuh pinggan n periuk belanga. pengsan *_*

lil auni, grow healthy n happier. auntie sayang awak. 

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.