addicted kepada voucher photobook. haha

25.9.2012

erk, sejak dapat photobook lil auni "ALBUM" semakin menjadi2 plak. pantang ada jual voucher photobook kat living social, tangan ni gatal je nak "buy". haish.

nak dijadikan cerita, dapat notification email dari living social. pastu browse voucher2 yang ada, mata tertangkap pada voucher photobook@rm38 by photobook malaysia. hmm, photobook sebelum ni by pixajoy, ai pun ada lagi 2 voucher pixajoy (beli last month) expiry jan 2013. tapi tu dah book untuk trip langkawi and water rafting. lol, alasan kan.

voucher ni rm38 worth rm128. haa, murah kan? saiz photobook landscape 1/2 of A4 size, which for me OKAY for now. so, beli lah. hehe :-) this voucher akan expired bulan Feb 2013. so save for USS trip and KK trip. yeay! (ai beli 2 voucher, oppsss!)

okay, korang dah terpengaruhkan? sila beli. sekian


cepat beli sementara stok masih ada. preserve the memories. love!

0 comment:

Powered by Blogger.