a good bye meeting to shu&hilmi



9.9.2012

setelah pelbagai perancangan dibuat, akhirnya kami berjumpa kat kaabab putrajaya. mana2 nak beraya pun ok jer. so, we all kalau dah berjumpa macam2 topik la keluar. ai n shu memang tak habis2 nak bahan pah yang tak habis2 dengan dr cinta berbulu dia tu. tak nak konon, tapi joging still sama2. hehe. shu n hilmi, newly weds datang dengan khabar gembira, shu is pregnant! alhamdulillah, rezeki. pastu both dr shu n dr pah, tak habis2 dengan term kedoktoran depa yang kadang2 bila ai n hilmi dengar, terpaksa la buat2 paham. belum lagi dengar case2 depa kat hospital. macam2 hal.

tujuan berjumpa sebab nak say good bye to shu n hilmi. depa nak berhijrah ke uk. hilmi nak sambung study, shu cuti mengikut suami. untung laa. apa pun, wish both of you good luck n take care, esp shu yang nak deliver kat sana nanti. 

shu, pah n ai. tq encik tukang amik pic kami aka hilmi :-)

Posted via Huawei Ideos S7

2 comment:

norinaomar said...

wahhh..tahniah shu..pasni bolehla kita kirim shu kitchen gadget dari uk eh asie , hihi

asilahkassim said...

yeah!

Powered by Blogger.