soalan cepu cemas



22.8.2012

raya oh raya. bila raya hati kena tabah, cool, ceria dll. kalau tak memang hot. haha :-8 bila ramai mengunjung banyak juga soalan mencemaskan. tapi bukan 1st time kan, ada ai kesah.

antara soalan yang popular adalah seperti berikut:

"gemuk nya ko ni, makan apa sampai macam ni?"

"bila lagi nak hantar jemputan ni?"

dalam hati kata menyibuk betul la. tapi raya ni, err. sabar je la weh, jawab je ngan senyuman :-)

Posted via Huawei Ideos S7

0 comment:

Powered by Blogger.